cadett

Nyhetsflöde.

Nyhetsflöde.

cadett ELSA logo omgiven av tulpaner

cadett ELSA April-kampanj

 2024-04-03

Köp en cadett ELSA-licens med integrerad AutoCAD och få en kurs på köpet! För varje cadett ELSA-licens du köper, får du en plats på en valfri cadett ELSA-kurs.

Erbjudandet gäller fram till och med sista april 2024. 

Kontakta oss för mer information, funderingar eller frågor. 

Du når oss på info@cadett.se eller 08-754 97 70

Uppdateringskurs - Nytt datum = 7 maj!

 2024-03-22

Lär dig allt om de senaste nyheterna i cadett ELSA!

I de senaste uppdateringarna av cadett ELSA har vi presenterat de mest omfattande nyheterna på 20 år! En rad nya funktioner har tillkommit. Exempel på sådana är en helt ny projektmodul, en ny funktion för yttre förbindningsschema, en ny anläggningsdatabas, en ny PLC-databas, en ny konsistenskontroll, ett nytt plintverktyg, nya PLC-dialoger, en kraftigt utbyggd QuickPDF, WAN-mod som är ett helt nytt sätt att köra cadett ELSA över VPN, och mycket annat. 

Delta i vår uppdateringskurs och lär dig allt om de nya funktionerna och andra förbättringar. Anmäl dig redan idag för att säkra din plats!

Tidpunkt:
7 maj kl. 09:00 – 16:00

Den nya referensmanualen är uppdaterad!

 2024-03-14

Den ligger på vår hemsida och uppdateras med korta intervaller. Att den är OnLine har den stora fördelen att du kan ta del av alla uppdateringar direkt i samma ögonblick som de släpps.

Här finns bland annat en komplett och mycket detaljerad beskrivning av den nya projektmodulen som presenterades i cadett ELSA R42. På den här sidan årsskiftet har bland annat uppdateringar av kapitlen om Symbolgeneratorn, Dynamic OnLine och Rapportgeneratorn tillkommit, för att ta några exempel.

Välkommen att besöka vår hemsida och den nya referensmanualen!

Du finner den under: https://cadett.se -> Support -> cadett ELSA referensmanual

cadett ELSA R43 har släppts!

 2023-12-08

En ny version av cadett ELSA har släppts och finns nu tillgänglig för omedelbar nedladdning.

cadett ELSA R43 stöder AutoCAD 2024, 2023, 2022 och 2021.

De stora nyheterna i cadett ELSA duggar numera tätt hela året, vilket du säkert lade märke till under 2023 då vi släppte inte mindre än 12 uppdateringar till R42, en per månad i snitt. Många av uppdateringarna innehöll viktiga nya funktioner som till exempel automatisk skrivarkonfigurering för PDF-generering, tredje generationens generering av yttre förbindningsschema (KABGRAF III), kommandot SNAPFIX, en ny anläggningsdatabas, en utökad PLC-databas som ger helt nya möjligheter för PLC-hanteringen, och så WAN-mod för att kunna köra cadett ELSA ”på fjärr” över till exempel VPN. Vi kommer att fortsätta på samma sätt under 2024, så det finns massor av trevliga nyheter att se fram mot.

Hoppa på tåget redan nu, och missa inte de inkrementella uppdateringarna under det kommande året!

När en uppdatering finns tillgänglig får du information direkt, nästa gång du startar cadett ELSA, då en dialogruta som i bilden nedan visas. Detaljerad information om nyheterna i de enskilda versionerna och revisionerna hittar du i revisionshistoriken som du når via länken direkt i dialogrutan.

Du kan också använda den här länken:

cadett ELSA revisionshistorik

När du uppdaterar till R43 från R42 eller äldre, glöm inte att uppdatera din licens (hårdvarulås eller licensfil) först, innan du installerar programmet. Annars fastnar du dessvärre i ett driftstopp. För inkrementella uppdateringar (inom samma version) behöver licensen inte uppdateras.

Boka en gratis demonstration av cadett ELSA genom att fylla i dina uppgifter här:

Inloggning

Om du saknar användarnamn och lösenord, eller om du har glömt ditt lösenord, gå in under ”Support” och välj ”Lösenordsbegäran”.