Nyhetsflöde.

Nyhetsflöde.

Höstens kurser i cadett ELSA.

 2022-06-15

Boka din cadett ELSA-kurs för hösten redan nu! På så vis undviker du kalenderkrockar och har full koll på ditt schema redan före semestern. 

Kurserna kommer hållas enligt nedan:

Datum:
Grundkurs:
v. 37: 13 – 15 september

Fortsättningskurs:
v. 39: 27 – 28 september

Uppdateringskurs:
v. 47: 22 november

Full kursbeskrivning finns under menyvalet “Kurser”. 

Boka kursen via 
info@cadett.com eller
08-754 97 70.

Uppdaterad referensmanual.

 2022-04-04

En ny version av referensmanualen är nu släppt. Den innehåller bland annat en fullständig beskrivning av symbolinsättaren inklusive den nya funktionaliteten som introducerades i R41.0.1.1.

 

De nya funktionerna för symbolinsättaren som introducerades var:

 

  • Symbolinsättaren har utökats med en sökfunktion, som gör det möjligt att göra en fri sökning efter symbolnamn och beskrivningar. Den nya funktionen aktiveras med hjälp av en ny knapp i symbolinsättaren.

 

  • Tool tips har äntligen implementerats i symbolinsättaren. Knapparna, som kan vara något förvirrande innan du hunnit bli vän med dem, är nu utrustade med förklarande texter i form av tool tips.

Flexa dina cadett ELSA-licenser.

 2022-03-22

De flesta företagen använder idag allt fler programvaror från en mängd olika leverantörer. På många håll växer därför en önskan om en bättre överblick över alla licenser inom företaget.

cadett erbjuder därför möjligheten att uppgradera från traditionella hårdvarulås till mjukvarulicenser av typen FlexLM. Detta är både ett välkänt och beprövat system och bland annat används av våra två största samarbetspartners Autodesk och Mensch und Maschine.

Att använda samma licenssystem som många andra vanliga programvaror gör det lättare att administrera licenserna. FlexLM ger även tillgång till ny funktionalitet som att checka ut licenser (”license borrow”). En bättre skalbarhet är en annan fördel. Det går till exempel snabbt och smidigt att komplettera med extra licenser vid speciella projekt eller tillfälliga belastningstoppar.

Uppdaterad referensmanual.

 2022-03-02

I vårt nyhetsbrev den 28:e januari berättade vi om den nya referensmanualen till cadett ELSA. Vi har nu släppt en uppdaterad version av vår OnLine-referensmanual.
 
Det viktigaste är att ett ämne som beskriver ritningsarkivet har lagts till. Bara det ämnet innehåller 234 helt nya sidor!

Som vi nämnde i det tidigare nyhetsbrevet är OnLine-formatet tacksamt för uppdateringar. Arbetet med sådana fortgår och du kommer att få se många och frekventa uppdateringar.

Trots mängden information är det lätt att hitta med en enkel struktur och massor med praktiska länkar.

Logga gärna in och titta redan idag. Du är mycket välkommen med feedback om du saknar något. Vi prioriterar gärna det fortsatta arbetet efter dina önskemål! 

Att hyra är smart!

 2021-01-18

Du kan nu hyra cadett ELSA med eller utan integrerad AutoCAD för längre eller kortare tid från 995 kr per månad.

 

Perfekt för tillfälliga belastningstoppar, tillfälliga projekt och resurser!

Företaget.

Kontakt.

Inloggning