Nyhetsflöde.

Nyhetsflöde.

cadett på Elfack

 2023-02-14

Den 9 – 12 maj 2023 kommer vi befinna oss på Elfack mässan i Göteborg.

Du finner oss i monter B10:63. 

Vi kommer visa ytterligare nyheter i cadett ELSA och finns till hands för demo visning, frågor eller en trevlig pratstund. 

Hoppas vi träffas där!

cadett ELSA R42

 2023-01-26

R42 är den mest omfattande uppdateringen av cadett ELSA under de senaste 20 åren. Inte sedan cadett ELSA 7.0 år 2002 har så stora förändringar gjorts. Nyheterna fokuserar på prestanda, särskilt för stora datamängder, och vid hög nätverksbelastning.

En helt ny projektmodul är kanske den mest framträdande förbättringen. Den har uppdaterats inte bara visuellt utan även i stabilitet och hastighet. Utöver detta erbjuder R42 flera andra nyheter såsom nya effektiva PLC-dialoger och Snabb-PDF med hyperlänkar för alla tänkbara projektparameterinställningar.

Den snabba utvecklingen av cadett ELSA fortsätter. Vi har för närvarande en lång rad nya funktioner som genomgår alfa- och betatest inför kommande revisioner och versioner.

Om du saknar någon funktion eller annan egenskap i produkten är du hjärtligt välkommen att kontakta oss för att diskutera möjligheterna att förverkliga dina önskemål i en kommande version av cadett ELSA.

Vårens kurser i cadett ELSA.

 2023-01-05

Varför inte boka in lite tid för en cadett ELSA-kurs? 

Kurserna hålls i cadett:s egna lokaler i Stockholm, så det är också ett bra tillfälle att träffa teamet och bolla lite idéer. 

Datum:     
Grundkurs:               v. 6 (7 – 9 feb)
 Fortsättningskurs:  v. 11 (14 – 15 mar)
Uppdateringskurs:  v. 13 (29 mar)

Kostnad:                   4 000 kr exkl. moms per dag per deltagare. 

  • Grundkursen är avsedd för alla som ska använda cadett ELSA eller som planerar att skaffa cadett ELSA för sin elschemakonstruktion. 
     
  • Fortsättningskursen hjälper dig att anpassa programmet till ditt eget sätt att arbeta, t.ex. egna rapportdefinitioner, mallar och ritningsramar. Vi går också igenom PLC, skåplayout och andra ämnen som inte fick plats i grundkursen.   
     
  • Uppdateringskursen går igenom nyheterna från de senaste versionerna och hur du bäst använder dem i ditt eget arbete. 

Flexa dina cadett ELSA-licenser.

 2022-03-22

De flesta företagen använder idag allt fler programvaror från en mängd olika leverantörer. På många håll växer därför en önskan om en bättre överblick över alla licenser inom företaget.

cadett erbjuder därför möjligheten att uppgradera från traditionella hårdvarulås till mjukvarulicenser av typen FlexLM. Detta är både ett välkänt och beprövat system och bland annat används av våra två största samarbetspartners Autodesk och Mensch und Maschine.

Att använda samma licenssystem som många andra vanliga programvaror gör det lättare att administrera licenserna. FlexLM ger även tillgång till ny funktionalitet som att checka ut licenser (”license borrow”). En bättre skalbarhet är en annan fördel. Det går till exempel snabbt och smidigt att komplettera med extra licenser vid speciella projekt eller tillfälliga belastningstoppar.

Företaget.

Kontakt.

Inloggning