Nyhetsflöde.

Nyhetsflöde.

cadett ELSA R41 Tutorial

 2022-10-13

Nu finns den helt nya och fullständigt uppdaterade övningsboken cadett ELSA R41 Tutorial tillgänglig att ladda ned från supportdelen av vår hemsida. Övningsboken är en lärobok som steg för steg beskriver cadett ELSA och hur du använder programmet på bästa sätt. Med sina beskrivningar, exempel och övningar lämpar sig övningsboken utmärkt för självstudier, och dessutom som en fördjupning efter genomgången cadett ELSA Grundkurs.

Notera även att den nya revisionen cadett ELSA R41.0.1.2 nu är klar och tillgänglig att ladda ned från vår hemsida, både som ett komplett installationspaket och som en inkrementell uppdatering från tidigare revisioner av R41.

Vi ses på Scanautomatic i Göteborg!

 2022-10-06

18 – 20 oktober ställer vi ut på mässan Scanautomatic i Göteborg. 

Vi visar nya cadett ELSA R42 och massor av spännande ny teknik!

Några smakprov:  

  • 3D skåplayout i 3D-mek-CAD med återföring av trådlängder
  • PDM-koppling (Autodesk Vault m.fl.)
  • Ny blixtsnabb projekthanterare
  • Ny ultraflexibel förbindningshanterare
  • PLC från Excel
  • Automatisk konsistenskontroll

Hämta din kostnadsfria entrébiljett med följande länk: Entrébiljett 

Höstens kurser i cadett ELSA.

 2022-06-15

Boka din cadett ELSA-kurs för hösten redan nu! På så vis undviker du kalenderkrockar och har full koll på ditt schema redan före semestern. 

Kurserna kommer hållas enligt nedan:

Datum:
Grundkurs:
v. 37: 13 – 15 september

Fortsättningskurs:
v. 39: 27 – 28 september

Uppdateringskurs:
v. 47: 22 november

Full kursbeskrivning finns under menyvalet “Kurser”. 

Boka kursen via 
info@cadett.com eller
08-754 97 70.

Flexa dina cadett ELSA-licenser.

 2022-03-22

De flesta företagen använder idag allt fler programvaror från en mängd olika leverantörer. På många håll växer därför en önskan om en bättre överblick över alla licenser inom företaget.

cadett erbjuder därför möjligheten att uppgradera från traditionella hårdvarulås till mjukvarulicenser av typen FlexLM. Detta är både ett välkänt och beprövat system och bland annat används av våra två största samarbetspartners Autodesk och Mensch und Maschine.

Att använda samma licenssystem som många andra vanliga programvaror gör det lättare att administrera licenserna. FlexLM ger även tillgång till ny funktionalitet som att checka ut licenser (”license borrow”). En bättre skalbarhet är en annan fördel. Det går till exempel snabbt och smidigt att komplettera med extra licenser vid speciella projekt eller tillfälliga belastningstoppar.

Företaget.

Kontakt.

Inloggning