cadett

Produkter från Autodesk.

Produkter från Autodesk

Produkter från Autodesk​

cadett är en av Sveriges äldsta AutoCAD-återförsäljare. Vi har sålt produkter från Autodesk sedan 1985.

Här är några aktuella Autodesk-produkter som cadett levererar:

AutoCAD med "Toolset"

I paketet ingår AutoCAD med sju vertikaler för arkitektur, mekanik, el, Plant 3D mm. Konstruera och gör anteckningar i 2D-geometrier och 3D-modeller med solider, ytor och mesh-objekt.

Inventor

Inventor är en kraftfull programvara för mekanisk konstruktion i 3D. Den har integrerade verktyg för plåt, ramkonstruktion, slang- och rörkonstruktion, kablar och kablage, simulering, maskinkonstruktion och mycket annat.

Autodesk Vault

Med Autodesk Vault kan du standardisera och effektivisera hanteringen av dokument och produktdata (PLM) med revisioner och versioner. Du kan styra vem som kan redigera vad samtidigt som du kan spåra ändringshistoriken.

BIM Collaborate Pro

Autodesk BIM Collaborate Pro är en molnbaserad programvara för designsamarbete och designhantering som gör det möjligt för arbetsgrupper att organisera projektdata, demokratisera åtkomsten, samverka, förbättra insynen i projekten för att leverera i tid. samarbeta i alltmer komplexa projekt och att samredigera i Revit, Civil 3D eller Plant 3D.

Revit

Revit är dagens industristandard för byggkonstruktion i 3D. Modellera former och strukturer, effektivisera projekthanteringen och samordna projektgrupper inom flera discipliner. Revit har verktyg för att skissa, schemalägga, dela, texta och visualisera.

Build

Autodesk Build effektiviserar byggprojekt och arbetsplatshantering med hjälpmedel för hantering av projekt, kvalitet, säkerhet och kostnader. Samordna arbetsflödena för plats- och projektledning. Samarbeta sömlöst och leverera dina projekt i tid och inom budget med denna programvara för byggprojekt och arbetsplatshantering.

Docs

Autodesk Docs är ett molnbaserat verktyg för dokumenthantering och annan gemensam datahantering. Du kan organisera, distribuera och dela filer. Antalet fel och rättelser reduceras. Du spar tid med strömlinjeformade kontroll- och godkännanderutiner. Samarbete och datahantering förenklas.

cadett – din partner för Autodesk-produkter

Kontakta oss på cadett för att få mer information om vilka produkter som passar dina behov.

Hos cadett får du också tillgång till förmånliga priser på Autodesk-produkter, vilka möjliggörs av vårt långvariga samarbetsförhållande med Autodesk.

Boka en gratis demonstration av cadett ELSA genom att fylla i dina uppgifter här:

Inloggning

Om du saknar användarnamn och lösenord, eller om du har glömt ditt lösenord, gå in under ”Support” och välj ”Lösenordsbegäran”.