cadett

Aktuella kampanjer.

Kampanjer.

Här hittar du cadetts alla aktuella kampanjer och erbjudanden.

Autodesk appreciation week: kampanj 27 – 31 maj 2024

Under kampanjtiden reduceras AutoCAD LT och Revit LT Suite med 20 % på alla nya prenumerationer.

AutoCAD – inklusive specialiserad verktygsuppsättning kommer att reduceras med 15 % för varje ny prenumeration. 

Det kommer inte att finnas några fler kampanjer under andra kvartalet, så se till att få ut det mesta av den här. 

Fri uppgradering från AutoCAD till "Collection"!

Sitter du med flera olika Autodesk-program? Kan det vara dags att samla dem i ett paket? 

Situationen i Europa inom vår industri förändras. En av de aktuella frågeställningarna gäller hur man skall kunna minska sina kostnader och investera i ökad kvalitet.  

Just nu har du möjlighet att byta in din AutoCAD-licens kostnadsfritt mot en så kallad “Collection” (paket) från Autodesk. Sitter du med flera Autodesk-program kan det vara värt att samla dem i ett sådant paket. På så vis hanteras alla licenser under ett program, samt att du i längden spar pengar då det är billigare med ett paket än flera separata programvaror.

Byt ut din AutoCAD idag till:

  • AEC – Architecture, Engineering & Construction Collection.
    – Om du t.ex. använder AutoCAD, Revit eller Civil 3D.
  • PDM – Product Design & Manufacturing Collection.
    – Om du t.ex. använder AutoCAD, Inventor eller Fusion 360. 

Kontakta oss idag för mer information och se hur mycket du kan spara. 

Premiumplan – Premieförmåner !

Om du är en del av en organisation som har fler än 10 användare, är uppgiften att hantera dina Autodesk-användare definitivt mer involverad än hos ett mindre företag. Genom att lägga till “Premium plan” till dina licenser får du ytterligare fördelar som hjälper dig att hantera dessa. Så vad är fördelarna?

Spara tid – Utnyttja katalogsynkronisering (directory sync) för att automatisera grupp- och produkttilldelningar för sömlös användarhantering.

Ta välgrundade beslut – Få värdefulla insikter från detaljerad avancerad rapportering och automatisera analysarbetsflöden med API:er för användningsrapportering. Inte bara kommer du att ha instrumentpanelen tillgänglig för dig redan, utan med Premium kan du gå ner ytterligare för att få detaljerad statistik från varje användare för att avgöra vilka produkter de använder, hur ofta de använder dem och andra användbara mätvärden för att optimera inköp och produktivitet.

Optimera teamets produktivitet – Lär dig viktiga tips och bästa praxis med 50+ ämnen för att få ut det mesta av din teknik och dina arbetsflöden med Premium-coaching för administratörer och slutanvändare. Inom året kommer du att ha möjlighet att gå 4 Autodesk-kurser på 60 – 90 minuter där du kan vara upp till 20 personer på varje kurs. Detta är tillgängligt för både administratörer och slutanvändare med kategorier som produktcoaching, administrationscoaching och systemcoaching administration.

Boka en gratis demonstration av cadett ELSA genom att fylla i dina uppgifter här:

Inloggning

Om du saknar användarnamn och lösenord, eller om du har glömt ditt lösenord, gå in under ”Support” och välj ”Lösenordsbegäran”.